РАДІАТОР TERMA NEMO - НАЙПОПУЛЯРНІШИЙ РАДІАТОР 2022 РОКУ.

Радіатор NEMO: Переможець Рейтингу Комнатних Радіаторів 2022 Року

Ми з гордістю оголошуємо, що наш радіатор NEMO заслужено став лідером у рейтингу комнатних радіаторів 2022 року, опублікованому на порталі RANKINGIPRODUKTOW.PL.

NEMO є ідеальною альтернативою звичайним панельним і менш міцним алюмінієвим радіаторам. Завдяки подвійному ряду труб він забезпечує високу теплову потужність, а його сучасний дизайн перетворює його не просто в опалювальний пристрій, а в справжнє прикраса інтер'єру. Високоякісні сталеві профілі гарантують тривалий та безперебійний період експлуатації.

Кожен радіатор ТЕРМА NEMO перед фарбуванням проходить ретельну перевірку на герметичність, що забезпечує нашим клієнтам абсолютну довіру до якості продукції.

Радіатор NEMO доступний для підключення до системи опалення з можливістю встановлення додаткового ТЕНа. Крім того, ми пропонуємо електричну версію - радіатор, наповнений теплоносієм і обладнаний обраним вами нагрівальним елементом.

На нашому сайті ви знайдете докладні інструкції з встановлення та налаштування радіатора NEMO.

NEMO доступний в широкій кольоровій гаммі, представлені як у стандартних глянцевих і матових відтінках, так і в м'яких версіях. Ми пропонуємо 192 відтінки за каталогом RAL, щоб задовольнити будь-який смак і відповідати будь-якому стилю вашого інтер'єру.